Pozrite sa na najlepšie pánske účesy britských kaderníkov. Tieto moderné účesy pre mužov môžu byť inšpiráciou pre zmenu vášho účesu.
Pozrite sa na najlepšie pánske účesy britských kaderníkov. Tieto moderné účesy pre mužov môžu byť inšpiráciou pre zmenu vášho účesu.

Moderné účesy pre mužov – inšpirujte sa Britmi!

Pozrite sa na najlepšie pánske účesy britských kaderníkov. Tieto moderné účesy pre mužov môžu byť inšpiráciou pre zmenu vášho účesu.

Skvelé výtvory britských kaderníkov, ktoré vám teraz predstavím, bodovali v nomináciách najprestížnejšej kaderníckej súťaže v Británii, ktorá má svoju obdobu na celom svete. British Hairdressing Awards 2014 predstavil šesť najlepších pánskych kaderníkov a ich moderné účesy pre mužov. Extravagantnejšie aj klasické pánske účesy vznikli pod rukami kaderníkov Martin Crean, Simon Khan, Donna Mitchell, Rosanne Potter & Mikio Akiawaza, Jamie Stevens a Darren Webster.

Moderné účesy pre mužov podľa finalistov BHA 2014 v kategórii najlepší pánsky kaderník.
Moderné účesy pre mužov podľa finalistov BHA 2014 v kategórii najlepší pánsky kaderník.

Moderné účesy pre mužov podľa víťaza BHA 2014: Jamie Stevens

Najlepším pánskym kaderníkom a teda víťazom Men’s Hairdresser of the Year BHA 2014 sa stal Jamie Stevens (Jamie Stevens Hair in London). Jeho moderné účesy pre mužov zo súťažnej kolekcie sú predovšetkým ukážkou kreatívneho strihu v kombinácii so zaujímavým stylingom. To Jamie Stevens predvádza na krátkych pánskych účesoch. V kolekcii ale nechýbajú ani dva účesy pre vracajúce sa módne dlhé pánske vlasy. Okrem rozpusteného vlnitého účesu predstavuje tento britský kaderník svoju verziu účesu s rasta vrkôčikmi pre muža hipstera.

FOTOGALÉRIA: Moderné účesy pre mužov 2014: Jamie Stevens

Účesy pre mužov podľa ďalších finalistov BHA v kategórii Men’s Hairdresser of the Year 2014

Martin Crean z Mode in Chipping Campden (Gloucestershire), jeden z finalistov tohtoročného British Hairdressing Awards v kategórii pánskych účesov, predstavil moderné účesy pre mužov ako hru s farbou. Jeho úžasné melírované vlny vo valérach fialovej síce nie sú pre každého, ale rozhodne vyzerajú skvostne. Aj ako muž si ale môžete pomáhať nepermanentnými farbami na vlasy a z blond odtieňa tohto účesu tak môžete napríklad pomocou techniky HairChalk vykúzliť podobný výsledok. Farbe sa nevyhli ani ďalšie účesy v súťažnej kolekcii. Rozhodne sa na tieto účesy od Martin Crean pozrite.

FOTOGALÉRIA: Moderné účesy pre mužov 2014: Martin Crean

Účesy ďalšieho z finalistov, Simon Khan z TONI & GUY (Solihull, West Midlands), charakterizuje predovšetkým moderný pánsky strih. Svoje účesy prezentuje na čiernobielych fotkách, aby farby vlasov vôbec neodpútavali našu pozornosť od strihu. Zaujímavo vystrihané boky, hra s ofinou a dokonalý lesklý styling, sú hlavnými prvkami účesov pre mužov tejto kolekcie. Nechýba ani moderný pánsky účes pre dlhé vlasy a hipster účes s bradou.

FOTOGALÉRIA: Moderné účesy pre mužov 2014: Simon Khan

Ďalšia finalistka British Hairdressing Awards v kategórii pánskych účesov, Donna Mitchell z Bonce Salons (Wednesbury, West Midlands), išla na svoju kolekciu skutočne odvážne. Jej moderné účesy pre mužov sú rozhodne len pre účesových fajnšmekrov. A aj keď je zrejme po svojom holičovi či kaderníkovi sami chcieť nebudete, rozhodne sú skvelou ukážkou kaderníckej nápaditosti a zručnosti.

FOTOGALÉRIA: Moderné účesy pre mužov 2014: Donna Mitchell

Pánske strihy Rosanne Potter a Mikio Akiawaza z Brooks and Brooks (London) sú úžasnou premenou vintage na moderné. Všetko umocňujú tiež fotografie účesov v sépiovej farbe. Ale nielen vďaka ním je vintage z účesov tak viditeľný. Hladké pomádované vlasy, masívne brady a up-do ofina v kombinácii s vyholenými pasážami hlavy, pánsky bob pripomínajúci účesy kňazov z histórie – to všetko dýcha starým a pod rukami kaderníkov sa mení na moderné.

FOTOGALÉRIA: Moderné účesy pre mužov 2014: Rosanne Potter & Mikio Akiawaza

Kolekcia posledného finalistu v kategórii pánskych účesov, ktorým je Darren Webster z Webster Whiteman (London) je postavená na kontraste – moderné účesy pre mužov ako kontrast extra krátkeho s dlhým. Vyholené pasáže sa striedajú s dlhšími vlasovými partiami a jednotlivé účesy majú až sochársku formu.

FOTOGALÉRIA: Moderné účesy pre mužov 2014: Darren Webster

Zdroj obrázkov: účesy kaderníkov Martin Crean, Simon Khan, Donna Mitchell, Rosanne Potter & Mikio Akiawaza, Jamie Stevens a Darren Webster