Aj na vlasy patrí prírodná kozmetika

Kozmetika je plná chemických látok, ktoré sú v podozrení, že môžu byť príčinou mnohých zdravotných potiaží s fatálnym vplyvom na naše zdravie. A je to práve vlasová kozmetika, ktorá rôzneho chemického balastu obsahuje najviac. Poďte to skúsiť inak – riešením je prírodná kozmetika.

Klienti kaderníckych salónov stále častejšie žiadajú prírodnú kozmetiku pre svoje vlasy. V komerčný chemický kokteil stratili dôveru a hľadajú to, čo bude lepšie pre ich vlasy, zdravšie pre telo a taktiež šetrnejšie k prírode. Tá dnes nie je ľahostajná nikomu a stále viac nás zaujíma problematika trvale udržateľného rozvoja. Zákazníci chcú šetrnejšie vlasovú kozmetiku a farby na vlasy, ktoré neobsahujú sulfáty, silikóny, parabény ani polyethynolykol. Žiadajú kozmetiku netestovanú na zvieratách (cruelty-free) a taktiež veganskú (100% vegan kozmetika). Práve tá je veľkým hitom a zosobňuje životnú filozofiu mnohých mladých ľudí.

Prírodná kozmetika s certifikátmi aj bez

Aby sme si vedeli medzi prírodnou kozmetikou dobre vybrať, je dôležité rozumieť pojmom. Prírodná kozmetika v sebe zahŕňa veľké množstvo rôznych podskupín a nie každá je tou, ktorú hľadáme. Kto chce mať záruku, že ide o prírodnú kozmetiku bez chemických látok, naviac zo surovín pestovaných a získavaných k prírode šetrným spôsobom, mal by siahnuť vždy po certifikovanej kozmetike. Práve certifikát je garanciou, že to, čo má napísané na obale, je aj v jeho vnútre.

Kvalitná prírodná kozmetika z Andopa.sk

E-shop Andopa.sk patrí spoločnosti Hair&Salon s’, ktorá je exkluzívnym distribútorom profesionálnej vlasovej kozmetiky, primáne tej prírodnej. Z Anglicka dováža kozmetiku A.S.P. Luxury Haircare a z Brazílie Belleco Cosmetics. Firma dodáva kaderníckym salónom nielen profi kozmetiku (vrátane tej pre barber shop), ale aj kadernícky nábytok na mieru, kadernícke pomôcky, elektro a ďalší doplnkový sortiment. Kaderníkom poskytuje prezentáciu produktov aj školenia.