Starostlivosť o vlasy je drahá. S Kupino.sk na nej ušetríte

Robia človeka šaty, alebo vlasy? Dnes určite vlasy. Pekne sa obliecť dá aj za pár euro, ale zanedbanú starostlivosť o vlasy poznáme na prvý pohľad. Tá však nestojí málo a oplatí sa vedieť, ako na ňu lacnejšie.

Základom krásnych vlasov je dobrá výživa

Nečakajte od kaderníka žiadne zázraky, pokiaľ svoje vlasy neživíte dobré zvnútra. Musíme zdravo a správne jesť, aby naše vlasy boli krásne, husté, a neprejavovali sa na nich výživové problémy. Tie sú na vlasoch, ale aj na pokožke či nechtoch, veľmi rýchlo viditeľné. Pestrá zdravá strava bohatá predovšetkým na zeleninu, ale aj na ovocie, celozrnné potraviny a zdravé bielkoviny musí byť samozrejmosťou. Oplatí sa sledovať letáky supermarketov a hypermarketov, nakupovať ju lacnejšie, ale aj sa snažiť nakúpiť ju v bio kvalite.

Aké potraviny potrebujú naše vlasy?

Ide predovšetkým o tie, ktoré sú bohaté na zinok, biotin, selén a tiež vitamín C. Do stravy by sme mali zaradiť zelenú listovú zeleninu, hnedú ryžu, vajíčka, jogurty, šošovicu, lososa, ryby aj citrusové plody či lokálne ovocie bohaté na vitamín C.

Sledujte akcie na kvalitnú vlasovú kozmetiku

Vlasová kozmetika nie je nič lacné. Šampón, balzam, kondicionér, kvalitný styling, prípadne farba na vlasy, bez ktorých sa od určitého veku neobídeme – to stále nie je všetko. Potrebujem aj ďalšiu starostlivosť o vlasy ­– prípravky na vlasy na ochranu pred ich znehodnotením pri fénovaní či žehlení. Pomocníkmi ku krajším vlasom sú vlasové oleje. Na Kupino.sk nájdete aj letáky drogérií a ďalších predajcov kozmetiky, vrátane vlasovej. V akciách za vlasovú kozmetiku dokážeme výrazne ušetriť.

Starostlivosť o vlasy z lekárne

Riešite už pomerne vážnejšie problémy s vlasmi? V tomto prípade je dobré siahnuť po vlasovej kozmetika z lekárne. Či už ide o špeciálne šampóny a kondicionéry, o rôzne vlasové aktivátory, šampóny riešiace napríklad dermatózy na pokožke hlavy, ale aj doplnky stravy podporujúce kvalitu či rast vlasov. Sledujete výhodné ceny napríklad u doplnkov stravy proti padaniu vlasov. Tie sú obecne veľmi drahé a vyplatí sa ich kupovať za akčné ceny. S Kupino.sk môžete sledovať najvýznamnejšie slovenské lekárne, vrátane sietí, akými sú Dr.Max, Benu, Plus lekáre, Schnider lekáreň i Vaša lekáreň.

Elektronika pre vlasy za najlepšie ceny

Naše vlasy, ich kvalitu aj vzhľad, ovplyvňuje aj technika na úpravu vlasov. Vždy by sme mali používať iba tú kvalitnú. Moderné fény by mali mať reguláciu teploty a ionizátor vzduchu. Kulmy, žehličky na vlasy a ďalšie elektro pre tvarovanie vlasov dnes musí disponovať kvalitným povrchom a ochrannými funkciami pre vlasy. Neničte si vlasy nekvalitnou elektronikou a kúpte si tú modernejšiu trebárs vo chvíli, keď je ponúkaná v letákových akciách lacnejšie. Nakupovanie elektroniky s Kupino.sk sa opäť vyplatí.

Čo by ste mali vedieť o Kupino.sk

Kupino.sk je projekt zameraný na elektronickú distribúciu letákov a katalógov a na monitoring akčných zliav v supermarketoch, supermarketoch a v ďalších obchodoch. Je slovenskou verziou úspešného českého projektu Kupi.cz, kde ho pre svoje nákupy využíva každá tretia domácnosť. Záujem o projekt rastie aj u nás. Vyčistí vám schránky od papierových letákov a umožní vám nakupovať lacnejšie, nezmeškať špeciálne akcie (nielen cenové, ale aj časovo obmedzené.