Brondýnka poráža blondínku!

Čo sa týka farbenia vlasov, Hollywood zachvátila revolúcia. Celebrity prepadli novému bronde fenoménu a nejedna slávna blondínka je v okamihu brondýnka.

Naše dni (myslené ako nás blondínok) sú spočítané. Okrem toho, že blond gén podľa vedcov vymiera a za niekoľko stoviek rokov možno už žiadne blondínky nebudú, zvýšila sa aj naša módna mortalita. Jednoznačne nás totiž porážajú brondýnky. Že ste ešte o žiadne brondýnke nepočuli? Ale áno! Sú to dievčatá a ženy, vrátane nemalej riadky celebrít, ktoré prepadli novému fenoménu bronde melírovania. Bronde je farba na pomedzí hnedej farby a blond. Niekedy viac svetlá, inokedy tmavšia. Záleží na preferenciách každej z nás. Zvyčajne sa hnedovlásky púšťajú do tmavšiej verzie bronde, zatiaľ čo blondíny už nechcú byť sterilne platinové, ani sladko jahodové – chcú tiež svoje bronde v svetlejšom odtieni.

Blondínky sú pasé. V trendoch je poráža brondýnka – kráska ani blond, ani brunet. Proste na pol cesty. Bronde melírovanie je hitom aj v Hollywoode! Pre L'Oréal sa bronde hviezdou zo sveta celebrít stala Jennifer Lopez.
Blondínky sú pasé. V trendoch je poráža brondýnka – kráska ani blond, ani brunet. Proste na pol cesty. Bronde melírovanie je hitom aj v Hollywoode! Pre L’Oréal sa bronde hviezdou zo sveta celebrít stala Jennifer Lopez.

VIDEO: Brondýnka JLo so svojim bronde v anglickej TV reklame

https://youtu.be/icp37erdkgw

Najslávnejšie brondýny určujú trendy

Bronde revolúcia dobyla Hollywood. Poznáte slávne brondýnky? Brondýnkami sú, alebo si bronde vyskúšali, Gisele Bündchen, Blake Lively, Beyoncé, Cara Delevigne, Elizabeth Olsen, Jennifer Gardner, Jennifer Lopez, Julia Roberts, Khloe Kardashian, Natasha Poly, Sarah Jessica Parker, Leighton Meester, Jessica Albumy, Olivia Wilde, lucy Hale, Sofia Vergara alebo Chiara. A tým určite výpočet celebrít zamilovaných do bronde, alebo tiež nesprávne brondé či dokonca blondre, nekončí! Brondýnky sú dnes viac sexi než blondínky a pikantnejšie ako brunetky – aspoň to sa o tomto top trende sezóny dozviete na stránkach anglického L’Oréal Paris.

Stačí si do Googlu zadať "brondre celebrities" a zistíte, že bronde trend sa medzi hollywoodskymi celebritami šíri doslova ako epidémia. (Repro: náhľad Google.com)
Stačí si do Googlu zadať „brondre celebrities“ a zistíte, že bronde trend sa medzi hollywoodskymi celebritami šíri doslova ako epidémia. (Repro: náhľad Google.com)

A zatiaľ čo celebrity dnes idú skôr na vlne svetlého bronde, napríklad medzi jesennými trendmi a looky L’Oréal sa objavilo tmavšie hnedé bronde, ktoré prezentuje ambasádorka značky a teraz brondýnka Eva Green. Vyzerá úžasne. Takže stať sa brondýnou môžete aj vy brunetky a to pekne pozvoľna, nech si okolie na váš prechod k svetlému bronde alebo dokonca k blond zvykne. Ale rovnaký postup platí aj pre blondínky, ktoré už byť blondínkami omrzelo. Že taká nemôže existovať? Ale áno! Nie každá z nás, ktorá sa s blond narodila, by nevyzerala lepšie práve s tmavšími vlasmi. Vlasoví stylisti a koloristi často odporúčajú aj takto opačnú zmenu.

Eva Green je novou L'Oréal tvárou pre trend bronde.
Eva Green je novou L’Oréal tvárou pre trend bronde.

Bronde revolúcia

Bronde melírovanie, či už formou stmavovania blond alebo zosvetľovania tmavších vlasov, je jednoznačne hitom sezóny jeseň/zima 2015. Čím dlhšie vlasy máte, tým bude samozrejme výsledný efekt úžasnejší, ale nie je dané, že vám nepristane krátke bronde, alebo bronde na polodlhých vlasoch. Je to časovo náročné melírovanie, takže si pripravte pri návšteve kaderníka pár korún navyše. Experimentovať ale s bronde doma neodporúčam! Minimálne potrebujete cudzie šikovné ruky a tie, ktoré budú patriť skúsenému kaderníkovi alebo dokonca koloristovi vám na vlasoch predvedú najlepší výsledok. Aj keď… Medzi L’Oreal Paris farbami Préférence nájdete aj farbu pre bronde.

„Nie som bruneta! Nie som blondína! Som brondýna!" Takto sa bronde trend prezentuje na francúzskych stránkach L'Oréal Paris.
„Nie som bruneta! Nie som blondína! Som brondýna!“ Takto sa bronde trend prezentuje na francúzskych stránkach L’Oréal Paris.

Zdroj obrázkov a videa: L’Oréal Paris Francie, Německo, Velká Británie, Google, YouTube,