Brunetky by v sezóně podzim/zima 2014/2015 měly vsadit na koňakové odstíny. Podívejte se na skvělou kolekci Jean Marc Maniatis právě v této extra módní barvě.

Brunetky nosia koňakové odtiene!

Brunetky by v sezóne jeseň / zima 2014/2015 mali staviť na koňakové odtiene. Pozrite sa na skvelú kolekciu Jean Marc Maniatis práve v tejto extra módnej farbe.

Vždy sa pretriasa kdejaká farba, ale na tie z nás, ktoré sme brunetky a chceme nimi aj zostať, sa často zabúda. Sezóna jeseň / zima 2014/2015 si však pripravila špeciálny odtieň – farbu koňaku. Koňakové odtiene vyzerajú skutočne ako najlepší koňak. Nechýbajú dokonca ani zdravé odlesky, ktoré vyzerajú veľmi podobne tým, ktoré objavíte na hladine pohára s týmto kultovým alkoholickým nápojom.

Účes vo farbe koňaku pre tvrdohlavé brunetky túžiacich po zmene. (Salon: Jean Marc Maniatis)
Účes vo farbe koňaku pre tvrdohlavé brunetky túžiacich po zmene. (Salon: Jean Marc Maniatis)

Kde by sme sa mali ako brunetky inšpirovať? Rozhodne v farbe koňaku. Viete ale, čo koňak vlastne presne je a ako sa vyrába? Koňak, správne v origináli cognac, je najznámejším druhom pálenky nazývanej brandy. Vyrába sa pálením (destiláciou) z vínnej révy. Vďaka dlhému vyzrievaniu v dubových sudoch získava potom pálený základ nielen charakteristickú chuť, ale aj farbu, ktorou sa teraz na jeseň a v zime 2014/2015 inšpirujú naše brunet vlasy.

FOTOGALÉRIA: Účesy pre brunetky vo farbe koňaku

Brunetky s koňakovými odtieňmi podľa Jean Marc Maniatis

Kaderník André Delahaigue za asitence Alexandre Protti a koloristé Pamela Frangopoulos a Kim Moccand zo štúdia Jean Marc Maniatis vytvorili pre tohtoročnú sezónu jeseň / zima 2014/2015 nádhernú kolekciu v módnych koňakových odtieňoch. Kolekcia účesov pre brunetky sa volá Underground Collection, ale báť sa nemusíte. Miesto extravagancie objavíte mladistvosť, ktorá aj starším ročníkom uberie pár rokov, miesto nedbanlivosti premyslený styling s veľkou variabilitou na jednoduchú zmenu. Brunetky si môžu vybrať z dvoch odtieňov účesov, ja sa ale celkom jednoznačne prikláňam k tomu svetlejšiemu. Práve na ňom akoby sa odrážali všetky svetla a odlesky kvalitného koňaku.

Zdroj obrázkov: účesy pre brunetky z kolekcie Jean Marc Maniatis nazvanej Underground Collection