Farba Casting Créme Gloss pomohla Celeste Buckingham k novému imagu

Mladá hviezda českej a slovenskej hudobnej scény, Celeste Buckingham, sa rozhodla zmeniť farbu svojich vlasov. Premenu už má za sebou, ako aj zaujímavý proces, ktorý výberu farby predchádzal. Farbu vlasov nevyberala Celeste sama, ani žiadny kaderník či stylista, ale vyberali jej ju priamo jej fanúšikovia. Tí vybrali jeden z odtieňov farby Casting Crème Gloss od L’Oréal – čo myslíte, podarilo sa?

Speváčka Celeste Buckingham ohlásila svoju úzku spoluprácu s L’Oréal Paris a tak sa nie je čomu diviť, že aj farba na vlasy, z ktorej odtieňov fanúšikovia vyberali pre Celeste Buckingham tu najlepšiu, bola od L’Oréal Paris. Ako prvá lokálna ambasádorka L’Oréal Paris poslúžila Celeste Buckingham L’Oréal pre kampaň, na semipermanentnú farbu na vlasy Casting Crème Gloss.

Zajímají vás účesy celebrit? Podívejte se na Celeste Buckingham s novou barvou na vlasy Casting Crème Gloss od L`Oréal Paris
Zaujímajú vás účesy celebrit? Pozrite sa na Celeste Buckingham s novou farbou na vlasy Casting Crème Gloss od L`Oréal Paris

Odstíny barvy Casting Crème Gloss

Ambiciózna mladá speváčka Celeste Buckingham, presnejšie jej fanúšikovia, mali z čoho vyberať. Farba na vlasy Casting Crème Gloss ponúka totiž hneď 29 odtieňov veľmi atraktívne znejúcich názvov: horká či mliečna čokoláda, ľadové kakao či ľadové gaštany, ľadová pralinka, chilli čokoláda, toffee delice, alebo cinamon. V palete farieb sú odtiene od ebenovo čiernej, cez čiernu s modro-kovovými nádychmi, všetky odtiene hnedej, atraktívne načervenalé odtiene i šesť odtieňov blond.

Odstíny barvy na vlasy Casting Crème Gloss od L`Oréal Paris
Odtiene farby na vlasy Casting Crème Gloss od L`Oréal Paris

 

Farvy na vlasy Casting Crème Gloss vydržia až 28 umytí

Casting Crème Gloss je semipermanentná farba na vlasy od L’Oréal Paris, ktorá vydrží až 28 umytí. Je určená pre každú ženu, ktorá ešte nevyhľadáva permanentné farby na vlasy a rada mení štýl. S farbou Casting Crème Gloss si môžete dopriať byť chvíľu červenovlasá kráska s vlasmi vo farbe tmavej višne, následne trebárs zaexperimentovať s červenofialovou, alebo sa vrhnúť do niektorého z čokoládových odtieňov – napríklad do pikantnej farby v odtieni chilli čokolády. Casting Crème Gloss je farba vhodná pre experimentovanie a preto je hlavne určená mladším ženám a dievčatám. Šetrné zloženie farby bez amoniaku vlasy neničí a naviac vďaka ošetrujúcej materskej kašičke, ktorú farba obsahuje, sú vlasy po farbení farbou Casting Crème Gloss žiarivo lesklé a úžasne hebké.

Zdroj obrázkov: L’Oréal Paris