Kaderník Libor Šula predstavuje dokopy štyri základné ikony, ktoré by sa mali skrývať v každom českom mužovi – ako inak, prostredníctvom štyroch pánskych účesov.
Kaderník Libor Šula predstavuje dokopy štyri základné ikony, ktoré by sa mali skrývať v každom českom mužovi – ako inak, prostredníctvom štyroch pánskych účesov.

Pánska kolekcia účesov Libor Šula pre rok 2014: Provokatér

Kaderník Libor Šula predstavuje dokopy štyri základné ikony, ktoré by sa mali skrývať v každom českom mužovi – ako inak, prostredníctvom štyroch pánskych účesov.

Nová pánska kolekcia účesov Libor Šula pre rok 2014 s názvom Provokatér je plná klasiky, štýlu a arogancie. Ako tvrdí jej autor, Libor Šula: „Aby bol muž charizmatický a sexy, mal by provokovať. Avšak provokovať tou najrafinovanejšou formou. Nesmie byť prvoplánový ani agresívny.“ Sila a pokora – to sú dve hlavné slová  tejto kolekcie.

SILNÝ: pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014

Perfektne prepracovaný strih s prvkami punku je inšpirovaný 80. rokmi. Jeho hlavným znakom je presne definovaná vrchná časť účesu, ktorá však musí v celkovom vzhľade pôsobiť vzdušne. Objem a štruktúra sa do vlasov zapísali vďaka termofixačnému spreju Pli, záverečná fixácia je potom prostredníctvom extra silného laku Air Fix (obe Tecni.ART od L’Oréal Professionnel). Je to prvý účes patriaci do série štyroch modelov, ktoré prináša nová pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014.

Pánská kolekce účesů Libor Šula 2014: pánský účes inspirovaný prvky punku a 80. léty.
Pánská kolekcia účesov Libor Šula 2014: pánsky účes inšpirovaný prvkami punku a 80. rokmi.

DRZÝ: pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014

Ďalší, naoko nedbalý strih je určený pre staromilcov a mierne lenivých mužov. Veľkou výhodou tohoto účesu totiž je, že jeho nositeľ nemusí navštevovať kaderníka každých šesť týždňov. Lesk a objem zaistila kombinácia penového tužidla Full Volume a vyfúkania cez guľatú kefu. U finálneho doladenia kraľovala ľahká tvarujúca pasta Deviation Paste (obe Tecni.ART od L’Oréal Professionnel).

Pánská kolekce účesů Libor Šula 2014: pánský účes pro staromilce a lenochy.
Pánská kolekcia účesov Libor Šula 2014: pánsky účes pre staromilcov a leňochov.

KĽUDNÝ: pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014

Klasický a mužný. Tento pevný strih – vytvorený iba nožnicami, bez zásahu strojčeka – všetkým okoloidúcim oznamuje: „Som úspešný a vyrovnaný a mám na seba čas.“ Účes je ťahaný v smere stylingu, ktorý vyžaduje ako záverečnú bodku fixáciu silne tužiacim gélom Fix Max (Tecni.ART od L’Oréal Professionnel).

Pánská kolekce účesů Libor Šula 2014: pánský účes vytvořený pouze nůžkami bez zásahu strojku.
Pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014: pánsky účes vytvorený iba nožnicami bez zásahu strojčeka.

HRDÝ: pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014

K tejto sezóne nepatria páni, ktorí sa starajú o svoje vlasy, ku precitliveným alebo nedostatočne mužným. Naopak! Neboja sa experimentovať a sú hrdí na svoje vlasy. Dlhá ofina a skrátené partie po stranách a na krku sa v dennom režime síce tvária ako klasika, ale po zotmení sa s pomocou ľahkej peny Volume Lift (Tecni.ART od L’Oréal Professionnel) a fénu menia v Jamese Deana. Nepostrádateľným atribútom tohoto účesu je silne tužiace lak Elnett Satin (L’Oréal Professionnel). Účes pro hrdého muža vám přrdstavujeme ako posledný zo série účesov, ktoré prináša pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014.

Pánská kolekce účesů Libor Šula 2014: pánský účes pro muže hrdé na své vlasy.
Pánska kolekcia účesov Libor Šula 2014: pánsky účes pre mužov hrdých na svoje vlasy.
  • Vlasy: Libor Šula
  • Make-up: Lucie Janků
  • Styling: Libor Šula
  • Foto: Tomáš Lébr

Kontakt: Libor Šula TheSalon, Dušní 6, 110 00 Praha 1 – Staré Město, tel.: 224 81 75 75, 224 811 822, 602 147 702, 602 482 187, www.LiborSula.cz

Zdroj obrázkov: pánska kolekcia účesov Libor Šula