Balzam na suché vlasy od Kérastase sa inšpiroval silou kosatca

Suché vlasy majú novú šancu. Prichádza s ňou Kérastase a ich inovovaná starostlivosť o suché vlasy Nutritive Irisome. V rade nechýba ani balzam na suché vlasy. 

Je to už viac ako 30 rokov od doby, kedy značka Kérastase ako prvá na svete  predstavila svoju masku na suché vlasy Masque au mais. Odvtedy už ubehlo veľa rokov a v túžbe po dokonalosti došlo tiež k rade inovácií. Teraz sa snaží značka Kérastase posunúť hranice dokonalej starostlivosti o vlasy ešte o krok ďalej v podobe inovovanej rady Kérastase Nutritive Irisome na suché vlasy a s novinkou – luxusným vyživujúcim balzamom pre intenzívnu výživu suchých končekov vlasov kedykoľvek počas dňa Touche perfection.

Balzam na suché vlasy

Problémom suchých vlasov je, že prirodzený „štít“, ktorý chráni vlas, po určitej dobe vymizne a rovnako tak sa vyčerpajú základné zložky výživy vlasu. Na vlasy taktiež pôsobia voľné radikály, ktoré zapríčiňujú oxidáciu medzi proteínmi a lipidmi, čo má za následok otvorenie vlasovej kutikuly, čím dochádza k strate hebkosti, lesku, pružnosti a pevnosti vlasu. Kérastase dnes objavuje nový zdroj dlhotrvajúcej výživy –nový balzam na suché vlasy. Na vyriešenie problému suchých vlasov predstavuje kozmetika Kérastase technológiu Irisome complex obsiahnutú v balzame na suché vlasy. Podľa spoločnosti ide o prvú formulu obsiahnutú vo vlasovej starostlivosti,  ktorá vytvára sieť zdrojov výživy  a posilňuje tak imunitu vlasu proti suchosti.

Péče pro suché vlasy od Kérastase – Nutritive Irisome: šampón pro suché vlasy Bain Satin 1 a Bain Satin 2
Starostlivosť pre suché vlasy od Kérastase – Nutritive Irisome: šampón na suché vlasy Bain Satin 1 a Bain Satin 2

Extrakt z koreňa kosatca a Gluco-activ majú pomôcť suchým vlasom

Noblesná kvetina kosatca, ktorá vďaka svojmu koreňu, v ktorom zhromažďuje živiny a vodu, kvitne i v tých najnáročnejších podmienkach 3-krát ročne, bola inšpiráciou pre laboratória L´Oréal. Tí sa touto kvetinou nechali inšpirovať a využili antioxidačnú silu koreňa kosatca a pridali ho ku Gluko-Aktiv technológii, aby vytvorili extra vyživujúcu formulu, ktorá výživu vo vlase uzamkne.  Ochranný štít je na mieste. Vlasové vlákno je schopné sa samo ochrániť pred suchosťou. Zdroj výživy je ochránený.

Viete čo je obsiahnuté v Gluco-activ?

  • Glucidy: stimulujú výživu a predstavujú skutočný prínos energie pre výživu vlasového vlákna už od korienkov.
  • Protidy: kompenzujú nedostatok výživy dĺžok a sú dôležitým stavebným prvkom vlasu, nezbytné pre výživu a hebkosť.
  • Lipidy: ochraňujú vlasové vlákno proti vysušeniu, ukladajú sa na povrchu vlasového vlákna pre posilnenie jeho prirodzenej ochrany.
Péče pro suché vlasy od Kérastase – Nutritive Irisome: Lait vital  a intenzivní maska na vlasy
Starostlivosť pre suché vlasy od Kérastase – Nutritive Irisome: Lait vital a intenzívna maska na vlasy

Balzam na suché vlasy Touche Perfection 40 ml – zoznámte sa s novinkou Kérastase!

Luxusný vyživujúci balzam na suché vlasy Touche Perfection – balzam pre intenzívnu výživu suchých končekov vlasov kedykoľvek počas dňa s technológiou Irisome Complex je obohatený tiež o Royal technológiu, ktorá vďaka obsahu materskej kašičky, proteínov, vitamínov, anti-oxidantov a UV filtrov chráni vlasové vlákno pred vysušením počas dňa a dodáva vlasom potrebnú výživu.  Naviac obsahuje anti-frizz technológiu, ktorá zabraňuje krepateniu a poletovaniu vlasov. Balzam na suché vlasy Touche perfection s príjemnou textúrou v praktickom balení, ktoré sa sprace aj do najmenšej kabelky, je vybavený praktickým aplikátorom pre aplikáciu kedykoľvek v priebehu dňa.

Péče pro suché vlasy od Kérastase – Nutritive Irisome obsahuje i nový balzám pro suché vlasy Touche perfection
Starostlivosť pre suché vlasy od Kérastase – Nutritive Irisome obsahuje i nový balzam pre suché vlasy Touche perfection

Produkty pre suché vlasy, ktoré stojí za to vyskúšať

Bain Satin Irisome 1, 250 ml

  • Šampónový kúpeľ s kompletnou výživou pre normálne až ľahko suché vlasy.
  • Cena: 17,50 €

Bain Satin Irisome 2, 250 ml

  • Šampónový kúpeľ s kompletnou výživou pre suché a scitlivené vlasy.
  • Cena: 17,50 €
Výtažek z kosatce slibuje ochranu nejúčinnějším výživným komplexem, který kdy byl vytvořen a díky kterým se suché vlasy stanou minulostí. To slibuje Kérastase a představuje svůj nový balzám na suché vlasy.
Výťažok z kosatca sľubuje ochranu najúčinnejším výživným komplexom, aký kedy bol  vytvorený a vďaka ktorému sa suché vlasy stanú minulosťou. To sľubuje Kérastase a predstavuje svoj nový balzam na suché vlasy.

Lait Vital Irisome, 200 ml

  • Ľahká výživná starostlivosť pre normálne a ľahko suché vlasy.
  • Cena: 23 €

Masquitense Fins Irisome, 200 ml

  • Intenzívna výživná starostlivosť pre vysušené, veľmi scitlivené a jemné vlasy.
  • Cena: 23€

Zdroj obrázkov: Kérastase Paris