Ako sa tento rok učesať na ples? Účesy na ples pre dlhé vlasy fandia vlnám – a to aj keď je zopnete do ako drdol. Vlnité účesy vyzerajú skvele!

Účesy na ples pre dlhé vlasy tento rok rozvlnite!

Ako sa tento rok učesať na ples? Účesy na ples pre dlhé vlasy fandia vlnám – a to aj keď je zopnete do ako drdol. Vlnité účesy vyzerajú skvele!

Poznáte to. Ples sa blíži, vy stojíte pred zrkadlom a skúšate, ako sa učesať. Dávate do vlasov rôzne serepetičky, ale všetko pôsobí akosi nemoderne. Pritom stačí málo, vlasy pekne rozvlniť. Účesy na ples pre dlhé vlasy tento rok fandia vlnám. Vlny by mali byť bohaté a veľké. Vyzerajú lepšie a zdravšie, než minivlnky, ktoré buď priznajú, že máte príliš suché vlasy, alebo naopak pôsobí vďaka stylingu príliš spľasnuté. Cesta k veľkým vlnám vedie často prekvapivo skrz žehličku na vlasy. Dlhé vlasy je treba najskôr pekne porovnať, zbaviť elektrizovania a až potom sa sústrediť na vlny. Vlny možno robiť pomocou natáčok, kulmou, ale aj pomocou žehličky. Na všetky metódy sa ešte pred plesovou sezónou pozrieme. Dnes vás chcem iba naladiť na plesové vlny. Účesy na ples pre dlhé vlasy vyzerajú totiž s vlnami nádherne!

Účesy na ples pre dlhé vlasy tento rok fandia vlnám. Inšpirujte sa účesmi Lizzie Liros z kolekcie Red Carpet.
Účesy na ples pre dlhé vlasy tento rok fandia vlnám. Inšpirujte sa účesmi Lizzie Liros z kolekcie Red Carpet.

Účesy na ples pre dlhé vlasy podľa Lizzie Liros

Ako inšpiráciu som pre vás vybrala nádhernú kolekciu dlhých plesových účesov od Lizzie Liros. Má príhodný názov Red Carpet, takže je jasné, že nejde o bežné každodenné účesy, ale o spoločenské účesy a účesy na ples. Určené sú pre dlhovlásky. Ako základ sú vždy krásne veľké vlny. Tie potom možné rôzne zopínať do kratšej podoby, do drdolu alebo iných výčesov. Rozvlnené účesy na ples pre dlhé vlasy podľa Lizzie Liros však vyzerajú skvele aj rozpustené – takže učesať si drdol na ples nie je podmienkou. Nie každá z nás ho má v obľube.

FOTOGALÉRIA: Účesy na ples pre dlhé vlasy – Lizzie Liros

Tipy pre dlhé plesové účesy 2015

  1. Dajte vlasom objem a to aj keď staviate na mokrý vzhľad stylingu.
  2. Vlasy rozvlnite – nemusíte mať od prírody vlnité vlasy, aby sa vám vlny podarili.
  3. Menej je viac – ak ste stavili na vlny, uberte ozdoby.
  4. Keď už plesový účes zdobíte, skúste šperk. Náhrdelník či retiazku nepoužite na krk, ale do vlasov.
  5. Skôr než začnete tvarovať vlny, vlasy dokonale uhlaďte.
Lizzie Liros – kolekcia účesov Red Carpet

Účesy: Lizzie Liros

Název kolekcie účesov: Red Carpet Hair

Make-up: Helen Sotis

Fotograf: Jessica Abraham

Zdroj obrázkov: Lizzie Liros – účesy Red Carpet