Celeste Buckingham sa stala ambasádorkou L’Oréal Paris

Mladá česko-slovenská pop diva Celeste Buckingham, ktorá práve veľmi úspešne dobýja srdcia fanúšikov i hudobných kritikov a inšpiruje tisíce mladých dievčat, sa rozhodla spojiť s  renomovanou kozmetickou značkou L´Oréal Paris. Prvý krát v histórii bude mať L’Oréal Paris lokálnu ambasádorku v Čechách a na Slovensku.

Speváčka Celeste Buckingham žijúca striedavo v USA, v Čechách a na Slovensku, zosobňuje všetky atribúty L’Oréal Paris ambasádoriek – je dokonale krásna, charizmatická a sebavedomá. Svojou charizmou, otvorenosťou i vzhľadom ideálne vystihuje podstatu slávneho sloganu„Pretože vy za to stojíte“.  Celeste sa zaradí medzi také osobnosti, akými sú napríklad Jane Fonda, Julianne Moore, Jennifer Lopez, alebo Blake Lively a ďalší.

02-loreal-creme-gloss-600-light-brownPre L’Oréal Paris je celosvetovo veľkou prioritou prepojenie s prestížnymi osobnosťami, čo podporuje a doplňuje image značky. Zároveň je skvelé, že sa podarilo dohodnúť spoluprácu i na lokálnej úrovni, naviac s niekým, s kým sa môžu mladé ženy a dievčatá ľahko identifikovať. „Zo spolupráce so značkou L’Oréal Paris som skutočne nadšená. Kozmetika patrí k môjmu životu a produkty značky L´Oréal Paris používam takmer denne. Vážim si príležitosť stať sa jednou z inšpiratívnych ambasádoriek, obzvlášť v takej medzinárodnej konkurencii.  Zároveň som rada, že som prvou ambasádorkou z Českej republiky a Slovenska.“ hovorí o spolupráci Celeste Buckingham. Krásna a ambiciózna Celeste Buckingham je i vo svojom mladom veku stelesnením talentu, charizmy a úspechu, vďaka čomu sa napríklad tento rok stala historicky najmladším porotcom v súťaži X-Factor. Pre L’Oréal Paris tiež perfektne vystihuje podstatu nášho úžasného sloganu „Pretože vy za to stojíte“. „Sme veľmi radi, že ju môžeme privítať medzi ambasádorkami značky L’Oréal Paris. Celeste vyžaruje jedinečnú energiu, ktorú chceme premietnuť aj do spoločných projektov a kampaní“, hovorí Eva Hegedušová, Division General Manager zodpovedná za značku L´Oréal Paris v Čechách a na Slovensku. Dnes už devätnásťročná speváčka Celeste Buckingham sa prvý krát dostala do povedomia verejnosti účasťou vo finále Česko-slovenskej SuperStar, potom sa preslávila svojimi hitmi Run, run, run, I was wrong, či I am not sorry. V roku 2012 vydala svoje debutové album Don’t look back. Za svoju pomerne krátku kariéru stihla nazbierať už celú radu hudobných ocenení, napr. v roku 2013 cenu MTV Music Awards za najlepší česko/slovenský počin. 03-Celeste-Buckingham-ambasadorka-L_Oreal-Paris Značka L’Oréal Paris sa môže pýšiť celou radou slávnych ambasádoriek, ktoré spojily svoje meno, krásu i životný nadhľad s touto značkou kozmetiky a reprezentujú záväzok L’Oréal Paris voči kráse Hviezdy takého formátu ako Jualianne More, Freida Pinto, Blake Lively, Jane Fonda, alebo Andie MacDowell  a teraz už i Celeste Buckingham sú dokonalým stelesnením sloganu „Pretože vy za to stojíte“. Spolu s ambasádorkami L’Oréal Paris i my veríme, že ženy po celom svete si zaslúžia byť krásne, navonok i vo vnútri, a ich krása by mala byť náležite ocenená, lebo všetky za to stojíme.

Zdroj obrázku: L´Oréal Paris