Značka Kérastase pozvala do Viedne na kongres českých, slovenských a maďarských kaderníkov!

Počas víkendu 24. a 25. mája  sa konal v luxusnom hoteli Sofitel vo Viedni Kongres pri príležitosti osláv 50. výročia značky Kérastase Paris. Kongresu sa zúčastnilo viac ako 250 majiteľov salónov, manažérov a kaderníkov zo salónov Kérastase Paris z Českej republiky, Slovenska a Maďarska. Pre klientov bol pripravený bohatý program. Hosťom bol Laurent Decreton, uznávaný francúzsky kaderník a umelecký riaditeľ HCF Paris (Haute Coiffure Fancaise).

V sobotu, pred začiatkom hlavného programu, sa mali kaderníci možnosť zúčastniť interaktívnej prezentácie „Umenie luxusných vôní” pod vedením Zsolta Zsólyomiho, absolventa Fragnance Academy, ktorá je jedným z najznámejších a najuznávanejších tvorcov parfumov vo východnej Európe. Ten previedol kaderníkov svetom exkluzívnych vôní, ich históriou, výberom ingrediencií, návrhom vôní, merchandisingom luxusných parfumérií a marketingom luxusu.

02-Kerastase-kongres-Viden-2014 Večer bol pripravený program, kde zástupcovia značky Kérastase Paris priblížili prítomným históriu značky a tiež jej aktuálnu situáciu. Ku klientom prehovoril aj riaditeľ divízie profesionálnych produktov, pán Frederic Espinoza. Na záver mohli kaderníci obdivovať večernú vlasovú show v podaní Laurenta Decretona. Laurent Decreton, ktorý má viac ako 25 rokov skúseností v obore, je ambasádorom vlasového stylingu L’Oréal a umeleckým riaditeľom Haute Coiffure Française. Česal najznámejšie top modelky na svete a podieľal sa na vlasových show Haute Coiffure Française pre módne domy ako Chanel, YSL, Gaultier, Jean-Louis Scherrer a Hanae Mori v spolupráci s týmom Alexandre de Paris. Po programe mali všetci možnosť pokračovať v oslavách v exkluzívnom viedenskom klube Party v Albertina Passage. Architektúra tohoto jedinečného viedenského večerného klubu je neopakovateľná. Hneď po príchode do klubu viete, že ste sa ocitli na mieste, kde to žije rovnak ako v kluboch v New Yorku, alebo v Tokiu.

Ďalší deň boli pripravené tri ateliéry. Prvý, zameraný na strih, sa konal pod vedením Laurenta Decretona. Ten spoločne so svojim týmom profesionálov ukázal tri aktuálne a moderne strihy a styling za použitia inovatívnej stylingovej rady od Kérastase Paris. Laurent si získal všetkých prítomných svojou dokonalou technikou strihu a svojou osobnosťou, ktorá robí jeho práce jedinečnými. V ateliéry stylingu, ktorý sa konal  pod vedením Markéty Spoustovej, Jana Kravčíka a Tomáša Práška, boli predstavené na modelkách tri nové stylingové produkty z rady COUTURE STYLING.

03-Kerastase-kongres-Viden-2014 Tretí Ateliér bol zameraný na predstavenie novej rady DISCIPLINE, ktorú uvedie značka Kérastase Paris na trh v septembri 2014. Ateliér viedla Lucia Kacafírková, technologická poradkyňa značky Kérastase.

Zdroj obrázkov: Kérastase Paris