Uchovajte si ten skvelý pocit, ktorý máte ihneď po farbení vlasov. Nová farba, ktorá vám skvele sadne, dokonalý lesk vlasov a tá hebkosť!
Uchovajte si ten skvelý pocit, ktorý máte ihneď po farbení vlasov. Nová farba, ktorá vám skvele sadne, dokonalý lesk vlasov a tá hebkosť!

Fructis Color Resist zanechá fantasticky zafarbené vlasy až 10 týždňov!

Uchovajte si ten skvelý pocit, ktorý máte ihneď po farbení vlasov. Nová farba, ktorá vám skvele sadne, dokonalý lesk vlasov a tá hebkosť! Kiežby mohol tento pocit trvať stále. Bez poriadnej starostlivosti sa ale  aj tá najlepšia farba začne postupne vymývať a uberať na intenzite, vlasy sú vysušené a bez života. Tomu však môže byť koniec! Vďaka novej kompletnej starostlivosti od Garnier Fructis Color Resist si môžete uchovať fantastický vzhľad vlasov a žiarivú farbu ako hneď po farbení až na 10 týždňov.

Šampón a kondicionér Fructis Color Resist

Zloženie Garnier Fructis Color Resist obohatené o olej z ľanových semiačok a extrakt z bobulí Acai vyživujú vlasové vlákno a pomáhajú chrániť vašu farbu až po dobu 10 týždňov od farbenia. Naviac zamatová textúra šampónu sa skvele nanáša a dokonale preniká do vlasového vlákna, kde uzamyká farbu. Vlasy sú potom žiarivé a lesklé na pohľad a jemne hebké na dotyk. Vyskúšajte tiež Color sealer – špeciálnu starostlivosť, ktorá chráni vlasy vďaka UV faktoru a rozžiari vašu farbu. Vlasy sú naviac po použití hodvábne jemné. Intenzívneho oživenia a zachovania vašej farby dosiahnete s použitím Vyživujúcej masky na vlasy Fructis Color Resist.

Garnier Fructis Color Resist Fresh color revive – posilující balzám pro barvené a melírované vlasy. Garnier Fructis Color Resist Nourishing mask – maska pro barvené a melírované vlasy. Garnier Fructis Color Resist Fresh color revive – posilující šampón pro barvené a melírované vlasy. Garnier Fructis Color Resist color sealer condicioner – kondicionér pro barvené a melírované vlasy.
Garnier Fructis Color Resist Fresh color revive – posilňujúci balzam na farbené a melírované vlasy.
Garnier Fructis Color Resist Nourishing mask – maska na farbené a melírované vlasy.
Garnier Fructis Color Resist Fresh color revive – posilňujúci šampón na farbené a melírované vlasy.
Garnier Fructis Color Resist color sealer condicioner – kondicionér na farbené a melírované vlasy.

Obohacujúca starostlivosť Blond Booster

Prajete si na svojich vlasoch krásnu žiarivú blond? Niekdy sa ale ani farbenie nepodarí podľa vašich predstáv, alebo sú vaše vlasy príliš tmavé, aby ste podobný výsledok dosiahla. Namiesto svetlej blond tak môžu vaše vlasy chytiť nepekné žlto-oranžové odtiene. Úplne prvýkrát Garnier uvádza jedinečnú zosvetľujúcu starostlivosť Blond Booster, ktorá vás zbaví nevzhľadných žltých tónov na vašich blond vlasoch. Pre dokonalú blonďavú hrivu nemusíte opäť siahnúť po farbe, ale vyskúšať Garnier Blond Booster, ktorý obsahuje špeciálne fialové pigmenty, ktoré bojujú proti žltým odtieňom. Intenzívna starostlivosť naviac vaše vlasy vyživí a dodá im lesk. Stačí použiť raz až dvakrát týždenne namiesto vášho bežného kondicionéru. Oživte váš blond odtieň jednoducho a bez ďalšieho farbenia.

Garnier Fructis Color Resist Blond Booster – vlasová péče pro blond vlasy.
Garnier Fructis Color Resist Blond Booster – vlasová starostlivosť pre blond vlasy.

Doporučené maloobchodné ceny rady Fructis Color Resist

  • Fructis Color Resist šampón, balzam: 2,79 €
  • Color Sealer conditioner: 3,99 €
  • Vyživujúca maska Color Resist: 5,19 €
  • Color Resist Blond Booster: 3,99 €

Ceny sa u jednotlivých predajcov môžu líšiť.

Zdroj obrázkov: Garnier