Rok 2013 sa stal uvedením inovatívnej stylingovej rady Couture Styling pre značku Kérastase Paris skutočným medzníkom v ich 50-ročnej histórii.
Rok 2013 sa stal uvedením inovatívnej stylingovej rady Couture Styling pre značku Kérastase Paris skutočným medzníkom v ich 50-ročnej histórii.

Couture Styling od Kérastase Paris ponúka vlasom nevídanú kreativitu!

Rok 2013 sa stal uvedením inovatívnej stylingovej rady Couture Styling pre značku Kérastase Paris skutočným medzníkom v ich 50-ročnej histórii. Jedinečnosť stylingu je umocnená nie len vďaka unikátnej technológii Power Soft s mikronizovanými polymérmi, ale tiež vďaka spojeniu so svetoznámou topmodelkou a ikonou Kate Moss, ktorá je aj v roku 2014 tvárou řrdy Couture Styling.

Kérastase Couture Styling – tvárou kapane je opäť Kate Moss

O kreatívne stvárnenie reklamnej kampane pre Kérastase Couture Styling v roku 2014 sa postaral kreatívny riaditeľ Kérastase Paris, Luigi Murenu, ktorý pripravil kolekciu účesov, z ktorých si vyberie každá žena a s ktorými sa klientky môžu zoznámiť cez inšpiratívny book vo vybraných salónoch Kérastase.

VIDEO: Kreatívny riaditeľ Kérastase Luigi Murenu ukazuje kolekciu účesov s radou Couture Styling

http://www.youtube.com/watch?v=KOrsjdSlnNk

Zoznámte sa s produktami z rady Kérastase Couture Styling

LAQUE NOIRE

  • Fixačný lak vo forme hmly s extra silnou fixáciou.
  • 300 ml
  • FIXÁCIA: *****
  • Cena: 21.00 € s DPH

LAQUE NOIRE je lak s mikro-difuzérom pre dokonalé zakončenie účesu, ktorý vyžaduje kontrolu a pevnosť. Skrotí poletujúce vlasy a vďaka technológii proti krepateniu, chráni vlasy pred vlhkosťou. Tvorí neoddeliteľnú ochranu vlasu. Vlas s neviditeľnou vrstvou lesku pôsobí elegantne a vznešene.  Nezanecháva stopy vo vlasoch a nelepí. Aplikuje sa na vlasy zo vzdialenosti 20-30 cm na finálne zafixovanie účesu v požadovanom tvare.

LAQUE NOIRE – Fixační lak ve formě mlhy s extra silnou fixací.
LAQUE NOIRE – Fixačný lak vo forme hmly s extra silnou fixáciou.

V.I.P. VOLUME IN POWDER

  • Pudrový sprej pre efekt tupírovaných vlasov pre 24-hodinový objem.
  • 250 ml
  • FIXÁCIA: ***
  • Cena: 21.00 € s DPH / 520 Kč s DPH

V.I.P. VOLUME IN POWDER je pudrový sprej s cielenou aplikáciou pre efekt tupírovaných vlasov s efektom proti krepateniu, ktorý vlasy okamžite premení. Dodává vlasom vysoký stupeň textúry a vytvára tak vo vlasoch dlhodobý veľkolepý objem rovnako akoby boli vlasy natupírované. Je ideálnym pomocníkom na tvorbu výčesov a drdolov, a to i u jemných vlasov. VIP sa nanáša na vlasy zo vzdialenosti 10 cm pre efekt natupírovaných vlasov a pre objem a textúru vlasov zo vzdialenosti 20 cm. Nezanecháva stopy vo vlasoch a nelepí.

V.I.P. VOLUME IN POWDER – Pudrový sprej pro efekt tupírovaných vlasů pro 24-hodinový objem.
V.I.P. VOLUME IN POWDER – Pudrový sprej pre efekt tupírovaných vlasov pre 24-hodinový objem.

BAUME DOUBLE JE

  • Balzam pre špecifické zvýraznenie účesu a pre zmenu účesu s ľahko zmatňujúcim efektom.
  • 75 ml
  • FIXÁCIA: ***
  • Cena: 21.00 € s DPH / 520 Kč s DPH

BAUME DOUBLE JE je viacúčelový stylingový balzam, ktorý v sebe spojuje fixáciu pasty a tvárnosť krému. Je ideálny pre vytváranie precízne štrukturovaného účesu, je teda ideálnym pomocníkom pre vytváranie rozcuchov na krátkych vlasoch. Tvarovanie vlasov je veľmi jednoduché a účes sa dá i následne predefinovať. Množstvo o veľkosti lieskového orieška zahrejte v dlaniach a aplikujte na umyté, uterákom vysušené vlasy. Účes vytvarujte do požadovaného tvaru.

BAUME DOUBLE JE – Balzám pro specifické zvýraznění účesu a pro změnu účesu s lehce matujícím efektem.
BAUME DOUBLE JE – Balzam pre špecifické zvýraznenie účesu a pre zmenu účesu s ľahko zmatňujúcim efektom.

Zdroj obrázkov: Kérastase Paris