Možno aj vy patríte medzi tie, komu ku korune krásy - k nádherným vlasom, pomáhajú produkty Kérastase. Poďte sa zoznámiť s mužom, vďaka ktorému tu značka Kérastase je.
Možno aj vy patríte medzi tie, komu ku korune krásy - k nádherným vlasom, pomáhajú produkty Kérastase. Poďte sa zoznámiť s mužom, vďaka ktorému tu značka Kérastase je.

Zoznámte sa s mužom, ktorý pochopil ženy a dal im krásne vlasy!

Možno aj vy patríte medzi tie, komu ku korune krásy – k nádherným vlasom, pomáhajú produkty Kérastase. Poďte sa zoznámiť s mužom, vďaka ktorému tu značka Kérastase je.

Francois Dalle, výkonný riaditeľ L`Oréal Group a zakladateľ Kérastase, bol nástupcom Eugena Schuellera, zakladateľa spoločnosti L’Oréal. Francois Dalle od roku 1957, počas 27 rokov svojho pôsobenia vo funkcii výkonného riaditeľa, poctil túto profesiu svojou vizionárskou nekompromisnosťou. Vždy sa snažil odpútať od minulosti, bojoval so zabehnutými zvyklosťami vo vnútri spoločnosti a rovnako sa správal na poli vedeckých inovácii. Nasledovaný mnohými vysoko kvalifikovanými a nadšenými vedeckými pracovníkmi zaviedol začiatkom 60. rokov v spoločnosti L’Oréal moderný základný výskum, aby vyvinul výnimočné molekuly.

Úsilie o dosiahnutie veľkých vecí nepozná hranice. Francois Dalle, L’Oréal

Francois Dalle, výkonný riaditeľ L'Oréal Group a zakladateľ Kérastase
Francois Dalle, výkonný riaditeľ L’Oréal Group a zakladateľ Kérastase

Francois Dalle tento základný výskum veľmi rýchlo uviedol do pohybu, aby poslúžil novému nápadu: Kérastase. V návale čírej kreativity navrhol a potom uviedol na trh v roku 1964 túto značku vlasovej kozmetiky, značku, ktorej zámerom bolo umožniť kaderníkom, aby zároveň ponúkali starostlivosť o vlasy. (Do tej doby mali kaderníci úspechy hlavne vo farbení vlasov a v preparácii.) Začal vznikať „klub“ kaderníkov, umelcov v starostlivosti o vlasy, ktorí skúsili používať hydroaktívny dvojfázový prípravok, regeneračné sérum a ďalšie produkty. Kaderníci boli hrdí na tento typ novej služby, ktorá zvýšila ich prestíž a ženy chceli ešte viac.

Francois Dalle, výkonný riaditeľ L’Oréal Group a zakladateľ Kérastase

Francois Dalle splnil ich túžby. Ponúkol im súbežný maloobchodný sortiment určený k predaju v kaderníckych salónoch. Spôsob, ako predĺžiť výnimočný okamžik starostlivosti o vlasy, ako zvýšiť jeho hodnotu a pomôcť ženám pochopiť, že je nutné sa každý deň starať o svoje vlasy i o seba. Francois Dalle sa zaslúžil o nový druh pokroku v súkromnom živote žien. Zdroj obrázka: L’Oréal