Inšpirujte sa kolekciou kaderníckeho salónu J.7 Group nazvanú Free Spirits. Ponúka predovšetkým zaujímavé a tento rok tak módne melírované vlasy.

Melírované vlasy pre tých, ktorí chcú byť sami sebou

Inšpirujte sa kolekciou kaderníckeho salónu J.7 Group nazvanú Free Spirits. Ponúka predovšetkým zaujímavé a tento rok tak módne melírované vlasy.

Kolekcia účesov Free Spirits od svetovo presláveného nemeckého kaderníckeho štúdia J.7 Group vyniká síce zaujímavými farebnými kreáciami, nesklame však nadmernou výraznosťou farieb. Tie sú aplikované skôr decentne ako podkres celého stylingom vytvarovaného účesu V kolekcii nechýbajú melírované vlasy ako dámske účesy ani účesy pre mužov.

J.7 Group – účesy a melírované vlasy z kolekcie Free Spirits

„Be yourself“ alebo „Buďte sami sebou“ – to je aktuálne oznámenie J.7 Group a ich kolekcie Free Spirits. Looky z kolekcie nie sú zviazané žiadnymi módnymi trendmi. Práve naopak. Ponúkajú priestor pre originalitu a autenticitu – pre ľudí, ktorí sa neupínají na trendy, ale sú nadšení pre osobitú a modernú módu pre vlasy. Takže aj keď bola táto kolekcia účesov s melírovanými vlasmi vytvorená primárne pre sezónu 2014, rozhodne svojou nadčasovosťou prekročia hranice kalendárneho roka. Navyše, farbenie použité v kolekcii J.7 Group je presne tým, ktoré bude v nadchádzajúcom roku 2015 tak aktuálne. Melírované vlasy ako ružový podkres v platina blond, fialová farba na vlasy aplikovaná opäť na platinovú, blond prefarbené do modra alebo tmavé kučeravé vlasy s fialovo-modrým tieňovaním – to všetko sa ešte len chystá zažiť svoju „zlatú éru“.

Zdroj obrázkov: melírované vlasy J.Z. Group, kolekcia účesov Free Spirits pre S/S 2014