Redken CHROMATICS BEYOND COVER

Redken CHROMATICS BEYOND COVER – farba na vlasy zo 100% bielych vlasov

Redken predstavil CHROMATICS BEYOND COVER, farbu na vlasy vzdorujúca času určená špeciálne pre krytie 75–100% bielych vlasov.

S novou kolekciou 15 odtieňov farby na vlasy Redken CHROMATICS BEYOND COVER zažijú vlasy pocit návratu v čase – tvrdí výrobca farby Redken. Každým prameňom po aplikácii prestúpi veľmi módna farba a posilní ho arganový olej, Proteinové extrakty, ceramidy a antioxidanty. Vlasy budú opäť vypadať mladšie a zdravejšie. Vďaka širokej palete predmiešaných odtieňov je tiež samotná aplikácia veľmi snadná a rýchla.

Výhody farby na vlasy Redken CHROMATICS BEYOND COVER

  • nulový obsah amoniaku, bez nežiadúcej vône
  • 100% krytie bielych vlasov
  • predmiešané veľmi módne odtiene pre klientky so 75-100% bielych vlasov
Pred a po aplikácii farby Redken CHROMATICS BEYOND COVER
Pred a po aplikácii farby Redken CHROMATICS BEYOND COVER

Vysoko módne krytie ide u Redken CHROMATICS BEYOND COVER ruka v ruke s prelomovou ochranou

Po aplikácii odtieňov farby Redken CHROMATICS BEYOND COVER vypadajú vlasy viditeľne mladšie a podľa Redken sú posilnené a uhladenejšieí. Redken CHROMATICS BEYOND COVER vychádza v ústrety potrebám bielych vlasov. Ako postupom času percento bielyh vlasov narastá, stávajú sa vlasy suchšie a nezvládateľné, zároveň strácajú svoj mladistvý vzhľad. CHROMATICS BEYOND COVER je kolekcia barieb určená špeciálne pre klientky so 75–100 % bielych vlasov. Je riešením pre všetky ženy, ktoré túžia po módnej farbe s výnimočnou farebnou hĺbkou a po vlasoch žiariacich zdravím. Farby na vlasy Redken CHROMATICS BEYOND COVER obsahujú arganový olej, ceramidy a antioxidanty acai a vitamín E. Sú navrhnuté špeciálne tak, aby cielili na potreby vlasov, ktoré sú zo 75–100% biele. Exkluzívny ODS2 systém a Protein Extract & Argan Technology spoločne vlasy vyživia a zanechajú ich 2x posilnené, 2x uhladenejšie a rešpektujúce prirodzenú rovnováhu lipidov vo vlase.

Redken CHROMATICS BEYOND COVER – farba pre ženy so 100% bielych vlasov
Redken CHROMATICS BEYOND COVER – farba pre ženy so 100% bielych vlasov

FAQ – Známe odpovede na všetkoo, na čo by ste sa radi spýtali ohľadne Redken CHROMATICS BEYOND COVER

Ako sa líšia farebné výsledky CHROMATICS a CHROMATICS BEYOND COVER?

CHROMATICS BEYOND COVER doplňujú paletu CHROMATICS o odtiene s väčšou farebnou hĺbkou a sú špeciálne vytvorené tak, aby optimálne kryli vysoké percento bielych vlasov. Nemusíte teda primiešavať N alebo NW odtieň.

Môžem zmiešať CHROMATICS BEYOND COVER s CHROMATICS CLEAREM?

Áno, miešanie CHROMATICS BEYOND COVER spolu s CLEAREM opäť rozširuje paletu odtieňov, ktoré je možné dosiahnuť.

Majú odtiene CHROMATICS BEYOND COVER podkladovú farbu?

Aby sa dosiahlo perfektné krytie 75–100% bielych vlasov, obsahujú všetky odtiene CHROMATICS BEYOND COVER podkladovú farbu.

Môžu sa použiť odtiene CHROMATICS BEYOND COVER tiež u klientiek, ktoré majú menej než 75% bielych vlasov?

Áno, môžu. Pamätajte však na to, že tieto odtiene boli navrhnuté špeciálne pre vlasy biele zo 75–100%, a tak môžu byť výsledky tmavšie, než ste boli doteraz u CHROMATICS zvyknutí.

Prečo mám po farbení s CHROMATICS BEYOND COVER používať čistiaci šampón HAIR CLEANSING CREAM?

Tento šampón najlepšie odstraňuje olejovú zložku, ktorá je súčasťou farby, a to tak, aby akokoľvek narušila vlasové vlákno.

Môžem k oživeniu farby použiť odtiene SHADES EQ?

Áno, môžete použiť ako SHADES EQ Gloss tak SHADES EQ Cream.

Mám veľmi odolné biele vlasy. Môže sa nechať pôsobiť farba dlhšie než 35 minút?

Doporučená doba pôsobenia pre CHROMATICS BEYOND COVER je 35 minút, u veľmi odolných vlasov však môžete nechať zmes pôsobiť až 45 minút. Musíte však vlas počas tejto doby starostlivo kontrolovať. Ako vždy doporučujeme pred farbením vykonať test na prameni.

Môžem priamo po aplikácii CHROMATICS BEYOND COVER urobiť permanentný styling?

Ako pri všetkých druhoch farbenia permanentnou farbou aj tu doporučujeme počkať najmenej 2 týždne od aplikácie farby a až potom vykonať trvalú zmenu textúry vlasov.

Poznámka: Farba na vlasy Redken CHROMATICS BEYOND COVER, ktorá bola uvedená v marci 2013, je farbou určená pre farbenie v kaderníckych salónoch. Žiadajte jej použitie u svojho kaderníka. 

Zdroj obrázkov: Redken