Nové účesy Framesi pro podzim/zima 2014/2015 z kolekce Private Gallery italské kosmetické značky přináší tónované podzimní účesy s perfektním střihem.

Účesy Framesi v jesennej kolekcii účesu Private Gallery

Nové účesy Framesi pre jeseň / zima 2014/2015 z kolekcie Private Gallery talianskej kozmetickej značky prinášajú tónované jesenné účesy s perfektným strihom.

Talianska značka Framesi predstavuje jednu zo svojich dvoch kolekcií pre jeseň / zima 2014/2015. Pánske aj dámske účesy Framesi si hrajú s farebnými kreáciami, ktoré však nie sú príliš vyzývavé. V kombinácii s dokonalým strihom však vytvárajú veľmi nápadité jesenné kreácie. Medzi účesmi nechýbajú jednoduché účesy Framesi z kolekcie jeseň / zima 2014/2015 postavené na dokonalom strihu aj dámske spoločenské účesy v netradičnom kreatívnom podaní.

VIDEO: Účesy Framesi – kolekcia Private Gallery

Účesy Framesi z kolekcie Private Gallery vás prenesú z tohto sveta do sveta romantizmu a abstrakcie, v ktorej kaderníci ako umelci vytvorili diela hodné vystavenia v súkromnej galérii. Kolekcia účesov Framesi mieša kľúčové módne prúdy do dokonale harmonických diel, ktoré sú skvelou inšpiráciou pre nový jesenný či zimný účes – ako pánsky, tak dámsky.

FOTOGALÉRIA: Účesy Framesi – Private Gallery

Dámske účesy Framesi z kolekcie Private Gallery

Dámsky pixie účes Framesi z kolekcie Private Gallery je inšpirovaný rozverným chlapčenským štýlom. Ofina účesu je prefarbená do dvoch módnych odtieňov modrej farby – do v tejto sezóne atraktívnej kobaltovej a tiež do tmavšieho odtieňa kráľovskej modrej. Modrá farba ako melír osviežuje aj postupne zostrihaný brunet lob. Výrazne červené jesenné odtiene osviežujú krátky účes s červenou ofinou. Farba vlasov pripomína na jeseň do červena sfarbené listy niektorých odrôd javorov. Na agresívne červené odtiene nadväzuje dlhý blond účes. Jeho strih silne pripomína prerastené mikádo, ktorého rovný strih sa pod ramenami neposedne rozvlnil do svojej prirodzenosti. Vrcholom celej kolekcie je spoločenský účes Framesi. Ide o up-do účes, alebo ak chcete drdol, ktorý je vytvorený z umne stočených a formovaných prameňov, osviežených cobaltovo modrými prameňmi vlasov vytvárajúcich v blond vlasoch takmer dokonalé námorné pruhovanie.

Účes z kolekcie Framesi Private Gallery – agresívne červené červené vlasy pripomínajú svojou nádhernou farbou dočervena sfarbené lístie niektorých druhov javorov.
Účes z kolekcie Framesi Private Gallery – agresívne červené červené vlasy pripomínajú svojou nádhernou farbou dočervena sfarbené lístie niektorých druhov javorov.

Pánske účesy Framesi z kolekcie Private Gallery

Pánske účesy Framesi z kolekcie Private Gallery ponúkajú kvalitný a pohodlný zostrih. Vlasy sú v oblasti nad ušami a na temene extrémne krátko zostrihané, na vrchu hlavy sú však ponechané o niečo dlhšie, čo umožňuje vlasy stylingom rôzne tvarovať. U prvého z účesov vidíme dokonca kúzlenie s tzv. mokrým efektom, k čomu postačí správny typ stylingu.

Pánsky účes z kolekcie Private Gallery pre jeseň / zima 2014/2015.
Pánsky účes z kolekcie Private Gallery pre jeseň / zima 2014/2015.

 

Zdroj obrázkov: účesy Framesi (IT)