Predstavujeme vám kolekciu mladého a talentovaného kaderníka, Zola Takácse, ktorý sa nedávno stal TecniART štylistom L'Oréal Professionnel.
Predstavujeme vám kolekciu mladého a talentovaného kaderníka, Zola Takácse, ktorý sa nedávno stal TecniART štylistom L'Oréal Professionnel.

Zolo Takács predstavuje účesy inšpirované 80. rokmi

Predstavujeme vám kolekciu mladého a talentovaného kaderníka, Zola Takácse, ktorý sa nedávno stal TecniART štylistom L’Oréal Professionnel.

Pre svoju novú kolekciu účesov CHIC 80’s sa slovenský kaderník Zolo Takács inšpiroval osemdesiatymi rokmi. „Chcel som ukázať, že aj toto obdobie, síce málo, ale predsa, má v sebe estetické prvky,“ vysvetľuje.

Dlhé mikádo ako jemná ochutnávka osemdesiatok

„K výrazným strihovým trendom posledného obdobia patrí mikádo a efektný štýl farbenia ombré. Rozhodol som sa ich spojiť a výsledkom je dokonale sofistikovaný účes. Špičky vlasov som však zesvětloval iba okolo tváre, takže zadné partie zostali tmavšie. Takto zafarbené vlasy zjemnia ostrosť mikáda a súčasne vznikne modernejšia varianta ombré. Účes pôsobí úplne inak, keď potom vlasy pomocou žehličky zvlníte.“ hovorí o svojom účese Zolo Takács.

Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80's: Dlhé mikádo kombinované s ombré.
Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80’s: Dlhé mikádo kombinované s ombré.

Marilyn 20 rokov potom!

Dokonale studenú „bielu“ farbu vlasov, ktorá je dodnes príkladom vysnívanej platina blond farby, nám kedysi predstavila Marilyn Monroe. Urobila z nej kult, ktorého nasledovníčky sa nájdu medzi ženami dodnes. Doba sa však zmenila a vďaka novej technológii L’Oréal Professional dnes dokážeme vytvoriť takú farbu, bez toho aby sme vlasy úplne zničili. „Môj účes je však hlavne o stylingu, vytvoril som ho pre dámy, ktoré príležitostne túžia po krátkych vlasoch. Kulmou vytvorené kadere som sčesať do požadovaného tvaru pripomínajúceho krátky strih,“ dodáva k svojmu účesu z kolekcie CHIC 80’s Zolo Takács.

Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80's: Dokonale biele krátke vlny.
Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80’s: Dokonale biele krátke vlny.

Modrá je dobrá – dokonca práve dnes ešte o niečo viacej!

Krátky účes nemusí byt vždy chlapčenský! Dôkazom je Kristína, ktorá dokáže byť dámou aj s modrými krátkymi vlasmi. Základom jej účesu je dokonalý strih a šikovné ruky pri stylingu. „V takejto úprave by som ho odporúčal skôr na večer. Cez deň do práce alebo do školy by som zvolil menší objem, vlasy sčesané na cestičku a ofinu na bok, dopredu alebo pokojne aj dozadu. Naozaj! Viete si predstaviť tento účes bez tej modrej a zelenej?“ Pýta sa Zolo Takács.

Modrej farby sa tento rok báť nemusíte ani na vlasoch. Pozrite sa, ako možno trendy farby podľa tohtoročného módneho vzorkovníka farieb Pantone Fall 2014 aplikovať aj na vlasy a účesy. Modrú nájdete vo vzorkovníku hneď dvakrát.

Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80's: Modré dokonale strihané krátke vlasy.
Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80’s: Modré dokonale strihané krátke vlasy.

Jednoduchý, praktický a poslušný účes

Bibianin športový strih je veľmi pohodlný na nosenie. Nevyžaduje náročnú úpravu ani veľa času! Na krku sú vlasy úplne krátke a ofina je strihaná šikmo. Keď vlasy sčešete na druhú stranu, ofina zmizne a účes dostáva krátky mikádový tvar. „Na večerné príležitosti odporúčam dodať účesu viacej objemu malou, upozorňujem, malou krepovačkou. Dokonalý strih sa postará o to, aby boli vlasy vždy na svojom mieste,“ dáva odporúčania k svojmu ďalšiemu účesu z kolekcie CHIC 80’s slovenský kaderník Zolo Takács.

Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80's: Bibianin športový strih je veľmi pohodlný na nosenie.
Zolo Takács – kolekcia účesov CHIC 80’s: Bibianin športový strih je veľmi pohodlný na nosenie.

Zolo Takács – chcete sa k nemu objednať?

Zolo momentálne pôsobí v salóne Angels v centre Bratislavy, ale ešte tento rok plánuje otvorenie vlastného vysnívaného sveta. Češe veľa zaujímavých ľudí, ale ako hovorí, najviac hrdý je na status osobného kaderníka Lucie Bílej. K najväčším úspechom patrí certifikáty ako: Kaderník roka 2010 – 1. miesto, Slovenský komerčný účes roka – 4x výhra v tejto kategórii. L’Oréal Colour Trophy – 1. miesto.

Zolo Takács, TecniART štylista L'Oréal Professionnel
Zolo Takács, TecniART štylista L’Oréal Professionnel

Produkty L’Oréal Professional, ktoré Zolo Takács použil pre účesy z kolekcie CHIC 80’s

HOMME CONSTRUKTOR

Termoaktívny sprej Homme Construktor pre dodanie textúry a fixácie účesu. Nielenže ponúka skvelú ochranu pri opakovanom fúkaniu a žehleniu, ale jeho fixačné a textúrovacie vlastnosti sú teplom ešte zosilnené.

WILD STYLERS DEPOLISH

Krémová pasta Wild stylers Depolish pre tvarovanie účesu a matný efekt. Vďaka tomuto produktu bude váš styling obdivovaný aj na druhý deň, po noci strávenej vonku. Je vhodný najmä pre krátke účesy, ktoré zanecháva prirodzené na dotyk. Aplikujte do suchých vlasov.

Produkty L'Oréal Professional, ktoré Zolo Takács použil pre účesy z kolekcie CHIC 80's
Produkty L’Oréal Professional, ktoré Zolo Takács použil pre účesy z kolekcie CHIC 80’s

HOMME FULL VOLUME

Fixačná pena Homme Full Volume pre zväčšenie objemu nelepí vlasy, chráni pred teplom a ľahko sa vyčesáva. Pomocou hrebeňa alebo prstov aplikujte rovnomerne 1 až 2 dávky s veľkosťou mandarínky do uterákom vysušených vlasov a vyfúkajte do sucha.

WILD STYLERS Scruffy ME

Gél Wild Stylers Scruffy Me na strapatý look. Je určený na vytváranie účesov plných energie, pohybu, ženskosti, odvahy. Aplikujte malé množstvo do uterákom vysušených vlasov, do dĺžok a koncov. Nechajte vlasy uschnúť prirodzene alebo vyfúkajte difuzérom.

Zdroj obrázkov: L’Oréal