Krepaté vlasy vás už trápiť nemusia! Skúste Frizz Dismiss!

Krepaté vlasy vedia poriadne potrápiť a o čom hovorím vedia najmä dlhovlásky s vlnitými vlasmi. Nová kozmetická rada Frizz Dismiss sľubuje riešenie!

Každá z nás, ktorú krepaté vlasy trápi, s nimi bojuje po svojom. Mastíme je olejčekmi, „zlepujeme“ penovými tužidlami, hrebeň a kefu sme vyhlásili za svojho úhlavného nepriateľa … Skutočne by som vám mohla rozprávať ako nás naše štruktúra vlasov vie občas potrápiť! Redken teraz prišiel s novinkou Frizz Dismiss, ktorá sľubuje problémy s krepatými vlasmi konečne vyriešiť. Ako na krepaté vlasy nám poradia prestížna česká kaderníčka, a Redken Art Designer, Jana Burdová.

Kaderníčka Jana Burdová je z novinky od Redken proti krepovateniu vlasov sama skutočne nadšená a kozmetický rad tiež používa. Zdá sa, že skrotiť krepaté kučeravé a hrubé vlasy a dať im nielen tvar, ale tiež hebkosť a lesk, je konečne možné. „Friss Dismiss je absolútne najlepší rad, ktorú som na vlnité vlasy použila. Možnosť pomôcť mojim klientkám ku krásnym vlasom sa vďaka tejto starostlivosti výrazne zväčšila,“ hovorí o novej „zbrani“ proti krepovateniu Jana Burdová.

Krepaté vlasy sľubuje vyriešiť rad vlasovej kozmetiky od Redken – Frizz Dismiss.
Krepaté vlasy sľubuje vyriešiť rad vlasovej kozmetiky od Redken – Frizz Dismiss.

Problematiku krepatosti vlasov riešia kaderníci vo svojich salónoch s klientmi dnes a denne. Je to problém, ktorý uberá našim vlasom na estetike a tak ho ženy, ktoré trápi, chcú raz pre vždy vyriešiť. A kaderníci aj majiteľky krepatých vlasov vedia, že to navyše nie je len o vzhľade. Krepatý vlas mimo to stráca lesk a pružnosť. Horšie sa potom upravuje a celkovo robí krepaté vlasy ženu starší. Krepovanie vlasov bez zámeru je jednoducho nežiaduce. Vie pomôcť vlasová kozmetika?

Jana Burdová nám vysvetlila, že krepovatenie vlasov môže mať dva hlavné dôvody

Krepatosť zdravých vlasov

Krepatenie zdravých vlasov sa týka všetkých prírodne vlnitých až kučeravých vlasov. Ak sa takéto vlasy v suchom stave rozčešú, krepatia sa bez výnimky, vďaka svojej odlišnej štruktúre. Najmä ak ich majiteľka nemá šťastie na profesionálneho kaderníka, ktorý by jej navrhol systém starostlivosti, o tento typ vlasov.“

Krepatenie vlasov z dôvodu chemického poškodenia

„Toto krepatenie vlasov majú na svedomí neodborné chemické zásahy – najčastejšie časté farbenie alebo zosvetlenie vlasov, farbami s obsahom amoniaku. Pre poškodenie vlasov stačí dve tri agresívne farbenie a vlas stratí svoju prirodzenú hydratáciu a tým aj lesk a pružnosť a výsledkom je práve krepatosť.“

Kaderníčka a Redken Art Designer Jana Burdová radí, ako na krepaté vlasy vďaka novinke od Redken Frizz Dismiss.
Kaderníčka a Redken Art Designer Jana Burdová radí, ako na krepaté vlasy vďaka novinke od Redken Frizz Dismiss.

Kaderníčka Jana Burdová radí, ako skrotiť krepaté vlasy

„U krepatejícich vlasov platí zásada – čím viac sa ich snažíte upraviť, učesať, vyfúkať, tým je to horšie. Preto češte vlasy zásadne len pred umytím, sušte je len cez difuzér s ionizátorom a chladným vzduchom, alebo ešte lepšie – nechajte ich uschnúť bez pomoci fénu. A intenzívne je hydratujte. Práve dlhodobé udržanie hydratácie vo vlase je najťažšia úloha pre odborníkov. Prevažná väčšina kvalitných prípravkov dokáže obmedziť krepatosť maximálne 24 hodín a potom sú vlasy opäť suché. Hĺbkové masky a kúry pomáhajú najviac po dobu týždeň po aplikácii, ale nie je možné ich opakovať bez umývania vlasov.“

V čom spočíva účinok Frizz Dismiss od Redken?

Vlasová kozmetika Redken teraz vďaka radu prípravkov proti krepovateniu vlasov Frizz Dismiss sľubuje účinné riešenie pre krepaté vlasy. Špeciálne zloženie produktov v rade dokáže vlas výrazne zmäkčiť. Po použití štyroch na seba nadväzujúcich produktov vlasy viditeľne splývajú, lesknú sa a tento efekt vydrží do ďalšieho umývania. Táto starostlivosť navyše chráni vlasy pred vonkajšou vlhkosťou, takže účes vydrží dlhšie hladký a upravený. Produkty proti krepateniu vlasov Frizz Dismiss navyše neobsahujú sulfáty a sú šetrné k životnému prostrediu.

Za krepatenie vlasov môže ich štruktúra. Tá môže byť daná geneticky, alebo spôsobená nesprávnym chemickým ošetrovaním vlasov. Problémy s krepatením vlasov sľubuje vyriešiť Redken Frizz Dismiss.
Za krepatenie vlasov môže ich štruktúra. Tá môže byť daná geneticky, alebo spôsobená nesprávnym chemickým ošetrovaním vlasov. Problémy s krepatením vlasov sľubuje vyriešiť Redken Frizz Dismiss.

Ako bojovať proti krepatým vlasom s Frizz Dismiss?

  • Striedajte systém kombinácie produktov Frizz Dismiss – šampón + kondicionér + sérum. Budúce umývanie – šampón + kôra + sérum. Čiže aplikujte masku každej druhej umývanie – výsledný efekt sa znásobí.
  • Uhladzujúce sérum proti krepateniu vlasov Redken Frizz Dismiss FPF 30 Instant Deflate aplikujte ihneď po umytí do úplne mokrých vlasov a nebojte sa pridať dostatočné množstvo. Prípravok nielenže výrazne uhladí krepaté vlasy, ale ochráni ich pred teplom fénu alebo žehličky.
  • Pre silne kučeravé vlasy opakujte aplikáciu séra znovu po dokončení účesu.

„Frizz Dismiss vážne funguje výnimočne. Sama mám sklon ku krepatému efektu vlasov a po použití séra boli vlasy hladké. Dala som ho ale dosť – nešetrila som. Zaujímalo ma aj to, či vlasy budú nejako mastné, alebo inak zaťažené, ale všetko je úplne v poriadku. Som spokojná, tým pádom budú aj klienti,“ hovorí o vlastných skúsenostiach s použitím radu Redken Frizz Dismiss kaderníčky Jana Burdová.

Kozmetický rad Redken Frizz Dismiss bojuje podľa kaderníčky Jany Burdovej účinne proti krepatým vlasom.
Kozmetický rad Redken Frizz Dismiss bojuje podľa kaderníčky Jany Burdovej účinne proti krepatým vlasom.

Zdroj obrázkov: Redken – L’Oréal